Thursday , September 24 2020
Home / slovenia / William in Kate Harryju in Meghan kljubujeta: Opažena na commerica poletu

William in Kate Harryju in Meghan kljubujeta: Opažena na commerica poletu[ad_1]

Harry Potter in Meghan is a critical letter to the upstart zasebnega letala, even if the trumpet is okay, so prince Williama in Kate Middleton's opazili, kako sta z otroki letela z letalom za smrtnike.
Meghan MarkleTrendNovember critical Meghan Markle in Prince Harry, ker sta letela z zasebnim letalom


Princ William in Kate Middleton sta s experience the treasure otroki pred neekaj dnevi na Škotsko odletela s commercial poletom, s čimer sta presenetila mnoge. Sedela sta v ekonomskem razredu, spisto sprredaj, zato sprva številni potniki niso vedeli, to sta sploh full.

Letenje z letalom za "navadne smrtnike" nekaj neobičajnega za anelane britanske kraljeve dru jeine, je razložil Robert Jobson, author biography o prince Charlesu. "Pred kratkim je bilo veliko nesmisla okrog tega, da Meghan Markle in Prince Harry leteti z zasebnim letalom zaradi varnosti.

Let's go meet William, then Harry

So do you know how to dress neatly in bratoma in the same fashion as William in Kate for commercial use in polka dots. Harryju in Meghan.

Na Harryja in Meghan is namely letter let's critique zaradi uporabe zasebnega letala, sploh zaradi nedavnih trditev, so that the trumpet in the bosta v dobro planeta imela največ dva otroka. Kate in William imata tri, then come with you Harryjeva izjava prizadela.
Prince Harry, Meghan MarkleTrendPrince Harry has been using the #video app for the planet ever since
commentary:

1Prince HarryTrendHinavski prince? Trumpet za podnebje, a zu zasebnim letalom.
commentary:

21Jobson is sorry to let Williamova odločitev for poles s commercials letalom zelo bistroumna, poučna for Harryja in dobra for njegovo javno podobo. "Le lahko prestolonaslednik leti v ekonomskem razredu, lahko tudi Harry," you are dejal.

Oglasil that you are tali kraljevi poznavalec Phil Dampier, here are the comments commented by zededami: "Cynical with relish, to sta in William to storila nalašč." S tem je imel v mislih vse zgodbe o tem, so that money ne razumeta. "Pardon me that Meghan doesn't like hotels that travel to Vogue, she's going to baha medko, just like Kate to a pretzel and storila."

Kensingtonska palača je na vprašanje, zakaj lahko William leti s commercial poletom, Harry without us, odgovorila: "Tega, this počnejo v prostem času kot družina, we bomo commentirali."
Tovrstne poteze samo spe spodbujajo govorice, to para nista v najboljših odnosih.


Tovrstne poteze samo spe spodbujajo govorice, to para nista v najboljših odnosih.
Photo credit: Getty Images

Preberite tudi:
Meghan Markle "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/81/13/af7cdd5c87b82bf7d9f9-meghan-markle.jpegTrendMeghan očitajo plagiatorstvo: do you know Vogua res skopirala? #video
commentary:

4[ad_2]
Source link