Wednesday , September 23 2020
Home / netherlands / Aangeslagen Johnny de Mol is coming to Lesbos | NU

Aangeslagen Johnny de Mol is coming to Lesbos | NU[ad_1]

De theatershow 'Hier is De Mol!' gaat vandaag at the premiere at the DeLaMar Theater in Amsterdam. Presenter en theatermaker Johnny de Mol vertelt Trouw dat de voorstelling gaat met over zijn wilde jaren maar wil ook aanzetten tot medemenselijkheid door zijn soms erg schokkende ervaringen met vluchtelingen op Lesbos to delet met het publiek.

De theatershow eight naast humoristische en musikale elementen duidelijke serieuze boodschap: 'Wie iemand kan helpen maar dat nalaat, is een lul'. De Mol, die de voorstelling og vertelt dat hij op Lesbos lijkjes uit het water viste, daarover: "I do not know how to do this, but have a lot of voicesprong to talk about. More about that and more. . Dat kost niks. Dus doe eens keer boodschappen voor je oude buurvrouw, klop aan bij et hondenasiel of ga een middag afval rapen in de natur. Voor medemenselijkheid hoef je heus nie helemaal naar Lesbos. "

There is no data available on De Mol niet onberoerd: "Van al die elende heb lang last gehad. Sommigen van ons hebben profession hulp gezocht en we praten veel en vaak over de verschrikkelijke situatie daar. Voor de show gaf ik al Leading up to the school, the university is in bed and staying in the show, we are proud to be able to attend these events in Greekenland for more than just over a week.

This photo is taken from Alan Kurdi's Syrische peuter in September 2015 on the day the presenter has been released and is currently waiting for help to open Griekse eiland. De reis resulteerde in in ontstaan ​​van de hulpstichting Movement On The Ground. "Wanneer je mensen opsluit als beesten, dan worden sommige mensen beesten. Maar als je vluchtelingen ziet en behandelt als mensen die wat kunnen en willen, in een schone en overzichtelijke omgeving, dan gaan veel mensen zich daarnaar gagen "

De Mol is onlangs weer to Lesbos geweest. "De vluchtelingenstroom vanuit Türkiye is afgelopen maanden weer toegenomen, het is all hens aan dek. Het antwoord op de vraag of all vluchtelingen in europe togeleten moeten worden, heb ik niet. Ik snap best dat sommigen terug zeren moeten naar , ik ben geen linkse activist en probeer zoveel mogelijk weg te blijven van politiek. Maar ik wil wel dat iedereen humaan wordt behandeld. "

Er voor zorgen dat mensen wat genuanceerder gaan denken over het vluchtelingenprobleem is het doel van De Mol: "Het zu natuurlijk mooi zijn als mensen na verlaten van de zaal direct op internet gaan zoeken waar in de zur kijnen gemen helpen. in Nederland, daar ga ik voor. Dat zou al de hoofdprijs zijn. Laten we na elkaar blijven luisteren en minder snel oordelen over de ander. "

[ad_2]
Source link